Boka ditt kanot- och kajakäventyr här

Vi nås endast via mail under vinterhalvåret. Det går bra att boka inför säsongen via bokningsformuläret och i mitten på april öppnar vi med daglig bemanning på plats. Vill du ut och paddla tidigare än så så kan vi troligtvis även lösa det.

Så här bokar du paddelutrustning

Med bokningsformuläret nedan bokar du snabbt och smidigt ditt paddeläventyr. Du genomför bokningen på tid som passar dig och vi får all information vi behöver. Vi svarar alltid inom 24h men ofta är vi snabbare än så.

Föredrar du telefonbokning, ring oss på 0413-544150 mellan 11.00 och 12.00 på vardagar och söndagar och 12.00 – 14.00 på lördagar. Vid brådskande ärende ring på journr 0722-044150 mellan 9.00 och 16.00 alla dagar.

Paddla redan imorgon?

Vill du paddla redan i morgon, ring oss på 0722-044150 mellan 9.00 och 16.00, så kan vi ge dig besked om vi har utrustning ledig för dig. Skulle vi inte kunna svara för tillfället, skicka ett sms med namn, telefonnummer och text “Jag vill paddla imorgon” så ringer vi upp dig så fort vi kan.

Bokningsformulär

Fyll i dina önskemål av kanoter, kajaker, tält med mera och ge oss också dina kontaktuppgifter. Vi återkommer till dig inom 24h med bokningsbekräftelse och skickar dig också all nödvändig information. Du väljer sedan själv hur du vill fortsätta kontakten med oss: via mail eller telefon.

Antal kanoter

Antal kajaker (1-mans)

Antal kanotvagnar

Antal tält (ej anpassade för kajak)

Hyra stugan i Anderstorp (8 bäddar)

Antal personer som ska övernatta i stugan

Startdatum

Antal dagar

Förnamn (obligatoriskt)

Efternamn (obligatoriskt)

Adress (obligatoriskt)

Postnr (obligatoriskt)

Postort (obligatoriskt)

Telefonnummer

Mobilnummer (obligatoriskt)

Din e-postadress (obligatoriskt)

Utöver svaret via mail så vill jag även bli uppringd för att få klarhet i några saker

Meddelande

Bokningsbestämmelser och hyresvillkor
Jag godkänner bokningsbestämmelserna som går att läsa om här. (obligatoriskt)

När du skickat in denna förfrågan så ska du få svar via mail och sms inom 24h.
Har du inte hört något inom 24h så har något gått fel och du måste då skicka ett mail till fragor@kanotcentralen.se eller ringa oss på 0413-544150.
Kontrollera även så att vårt svar ej hamnat i din skräppostmapp