Att paddla kanot på Rönne å

Vi nås endast via mail under vinterhalvåret. Det går bra att boka inför säsongen via bokningsformuläret och i mitten på april öppnar vi med daglig bemanning på plats. Vill du ut och paddla tidigare än så så kan vi troligtvis även lösa det.

Det här är vad som väntar dig.

Paddelturen på Rönne å bjuder på härlig omväxling, både i omgivande natur och i själva paddlingen. Och aldrig kommer du närmare vårt vackra landskap med åkermark och skogar, som på vissa ställen växer så tätt att det känns som att paddla genom en tunnel.

Du färdas i egen takt mestadels på lugnt vatten men får också ibland uppleva litet äventyr då små forsar ska forceras. Alternativt går du i land och drar kanoten bredvid. Ingen kanottur blir den andra lik och kanske är det just därför många återkommer år efter år!

Boka i tid!

Vill du vara riktigt säker på att få kanoter till en speciell dag, hör av dig till oss i god tid. Fyll i bokningsformuläret, maila till fragor@kanotcentralen.se eller ring oss på 0413-544 150 mellan 11.00 – 12.00 på vardagar och söndagar och 12.00 – 14.00 på lördagar. I brådskande fall kan du också nå oss på journr 0722-044150 mellan 9.00 och 16.00 alla dagar.

BOKA ENKELT HÄR

Så här fungerar det!

Vi lämnar ut all utrustning mellan 9.00 och 11.00.

Det enklaste för dig och dina vänner är att använda er av två bilar – en som ni ställer vid startpunkten i Stockamöllan och en vid slutstationen för att ta er tillbaka. Om ni inte har möjlighet att använda två bilar eller någon som kan hämta er efter turen, är alternativet taxi.

Vi tar hand om utrustningen efter turen

För enkelhetens skull och för din bekvämlighet kan ni lämna all utrustning på en given plats när ni nått ert mål. Vi har tre olika uppsamlingsställen.

Vad kostar det?

Under fliken ”Prislista” ser du alla våra priser för hyra av kanot, kajak, kanotvagn och tält samt extra flytväst och paddel.
Våra priser för kanothyra är beräknade för 2 personer och i priset ingår utöver kanoten: 2 paddlar, 2 flytvästar, vattendunkar, karta och tillbakatransport av utrustningen (efter avslutad tur lämnar ni bara utrustningen på en av tre anvisade platser). Moms ingår i alla priser.