Välj språk

Drop in paddling

Alla kan inte alltid planera aktiviteter i förväg. Är du en av dem som spontant kommer på att ”nu vore det kul med en paddeltur” så gör vi allt för att hjälpa dig och ditt sällskap ut på Rönne å.

OBS!

Stängt för säsongen 2019. Vi kan ändå ta emot bokade grupper ifall du vill ut och paddla. Skicka i så fall ett mail till fragor@kanotcentralen.se så kollar vi på en lösning.
De normala tiderna nedan som gäller på sommaren gäller inte nu på vinterhalvåret.

Gör så här!

Du/ni kan alltid chansa på att det finns utrustning ledig till er när ni kommer. Men för säkerhets skull kan du skicka ett sms till oss på 0722-044150, så återkommer vi med besked och du får veta om vi har kanoter lediga.

På denna sida kan du också själv se vilka datum som inte fungerar för drop in, dvs dagar då i princip all vår utrustning är uppbokad.

Om du inte måste ut på paddeltur nu genast eller i morgon, så bokar du enklast via vårt formulär, som du hittar här.

Så här fungerar det

Se till att vara hos oss i Stockamöllan mellan 09.00 och 11.00. Vi finns här alla dagar från april till oktober.

Du hyr och betalar en kanot eller kajak direkt på plats när du bestämt hur länge ni vill vara ute. Betalning sker via Swish eller kontant.

Priset för hyra av kanot är beräknat för 2 personer och inkluderar – utöver kanoten – 2 paddlar, 2 flytvästar, vattendunkar, karta och tillbakatransport av utrustningen. En dag kostar 470 kr, två dagar 785 kr och tre dagar 940 kr. Alla priser är inklusive moms.

Paddla en sträcka nedströms och paddla tillbaka igen. Eller välj någon av våra vanliga rutter. Enklast för dig/er blir då att använda två bilar; en att parkera vid starten i Stockamöllan och en vid slutstationen. Efter avslutad tur behöver ni bara tänka på er själva. Vi hämtar utrustningen som ni lämnar på någon av de tre anvisade platserna.